Agenda

Historie

Hoe is het voor ons allemaal begonnen; Wij hebben zelf jaren ervaring op gedaan in de Horeca, William als fulltimer en Riekske als parttimer, en uiteindelijk vonden we het zo’n enorme uitdaging om zelf de touwtjes in handen te hebben, waardoor we op zoek zijn gegaan naar iets wat ons allebei aanstond en op 1 januari 1998 was het dan zo ver.

We kregen op middernacht de sleutel overhandigd van het keldercafé "Joie de Vivre" in Oisterwijk. We kenden niemand in Oisterwijk, maar daar kwam snel verandering in en binnen enkele weken hadden we al vaste stamgasten. Dit alles was maar van korte duur want na slechts 8 maanden hebben we dit dorp en ons café verlaten en zijn van Oisterwijk naar Boxtel verhuisd, want op 1 september 1998 kregen we de sleutel van café ’t Hart van Boxtel overhandigd, en konden we van start gaan als jonge ondernemers in Boxtel. Het dorp waar we beiden zijn geboren en getogen..

Hart van BoxtelDit café wat meer mogelijkheden had en in onze eigen omgeving stond was een kans die we niet mochten laten lopen, we waren Oisterwijk nog lang niet beu, alleen deze kans was voor ons te mooi. Het café ’t Hart van Boxtel is bij de meeste jeugd niet eens bekend. Hoe komt dat nou? Vroeger was het een hotel en heette het "Hotel van Vlerken". Toen werd het een café, "het Vergulde Hert".

Uiteindelijk hebben twee mannen, beide homo, dit alles overgenomen van Schouten en zijn toen het Café ’t Hart van Boxtel begonnen. Deze hebben er meteen een echt studentencafé van gemaakt en al snel is de naam "De Bibs" ontstaan. De eigenaar die daarop kwam heeft de naam en het soort café gelaten voor wat het was en dat is onze voorganger. De naam café "De Bibs" is bij de meest jeugd wél bekend. Wij zelf gingen heel vroeger ook in "De Bibs" op stap, en willen ook helemaal niet van die bijnaam af, het hoort namelijk bij het café. Dus zo is het allemaal gekomen...

 

Hart van Boxtel hedenHeden

Ons mooie bruine café heeft allerlei diversen aspecten. Zo is de bar bijvoorbeeld in een L-vorm, met achter de bar een kast met koelkasten op ooghoogte. Gekoeld en ongekoeld maken wij ons drankassortiment zichtbaar. Ook is ons café meegegaan in wat automatisering en de airco zorgt ervoor dat we voortaan genieten van een aangename omgeving. 

Karakteristiek aan ons café is en blijft wel het glas in lood. Overal komt dit ook weer in terug, zoals boven de ramen,buiten onder de veranda en in de verlichting. Typerend zijn ook het aantal ramen in ons café. Door de grote ramen aan de zijkant en de 4 tuindeuren aan de voorkant komt er veel licht naar binnen en wat ook een leuk uitzicht van binnen naar buiten geeft. Een groot voordeel in de zomer is dat deze tuindeuren aan de voorkant openstaan waardoor het een mooi open geheel is.

Verschillende spellen zorgen ervoor dat niemand zich hoeft te vervelen. Wanneer dit geen voldoening geeft dan is er altijd ons personeel waar je gezellig een praatje mee kunt maken. Deze zal ook voor een spontane en goede bediening zorgen. Door heel het café hebben we dan nog enkele schilderijtjes hangen van een en dezelfde persoon, namelijk Elvis Presley. Dit vanwege de passie voor zijn muziek enzo. Na deze kennismaking op het internet met ons café moet je zeker ook eens live kennis komen maken.

Tot ziens dan hé!!!

’t Hart van Boxtel is het gezelligste café van Boxtel.
Het bruine café waarin Elvis Presley een prominente rol heeft
is al jaren een begrip in Boxtel en omstreken.

Iedere dag staat het personeel voor je klaar om je een onvergetelijk bezoek te bezorgen.
Kom je alleen voor een drankje en een praatje,of kom je voor onze nieuwe lunchkaart?
Je bent van harte welkom in ‘de Bibs’.

In het weekend dimmen we de lampen wat extra en zorgen DJ’s voor dat kleine beetje extra sfeer.
Kom dus alleen of samen met je vrienden gezellig stappen, onze deur staat open tot 02.00 uur.

Ben je benieuwd geworden?
Mooi zo! tot snel dan!
William, Riekske & het team.

’T Hart Van Nieuws

 • Borrel- en feestnieuws:

  - Houd onze Facebookpagina en Instagram in de gaten voor onze evenementen.

  Speciaal biertje:

  - Nu op de wisseltaps verschillende bockbieren!

  - Heeft u onze Chouffetap al gezien?

  Vraag ons personeel naar de bierkaart!

’t Hart van Boxtel   |   Markt 16    |   5281 AT Boxtel   |   0411-672234   |   info@hartvanboxtel.nl   |   disclaimer   |   privacyverklaring